top of page

OVER

HUISARTSENPRAKTIJK

JEAN-PAUL VERVAEKE

DSC_3866.jpg

JEAN -PAUL VERVAEKE

VISIE OP GEZONDHEID

Een huisarts stelt altijd de patiënt centraal en kent de volledige mens in zijn medisch, psychisch sociaal en familiaal functioneren. Een huisarts is een familiedokter.

 

Een goed contact, een goed gesprek, een basis onderzoek,… Hij volgt het medisch traject van de patiënt, ook bij de eventuele doorverwijzing naar een specialist. De huisarts speelt een centrale rol in de gezondheidszorg.

 

De huisarts houdt zich niet alleen bezig met diagnose en behandeling van medische aandoeningen, maar ook met preventie. Voorkomen is beter dan genezen! 

 

Hierbij worden naast de klassieke therapie ook de complementaire behandelingsmethodes aangewend, zoals acupunctuur, neuraaltherapie, homotoxicologie en biopunctuur.

PRAKTIJK

Health, Movement, Wellbeing

Als huisartspraktijk willen we de patiënt een goede zorg aanbieden waarbij actuele richtlijnen, samenwerking en de patiënt centraal staan.

Zowel de fysieke als de psychische gezondheid van de mens staat centraal. Wij wensen hiervoor voldoende tijd vrij te maken. U kan telefonisch een afspraak maken.

DSC_3770.jpg

Het team

DSC_5737_edited.jpg

Liselot Neve

Secretariaat

DSC_3878_edited.jpg

Jean-Paul Vervaeke

Huisarts

Ann_edited.jpg

Ann Messiaen

Secretariaat

bottom of page